top of page

HIGH Performance COACHING VOOR 
entrepreneurs & intrapreneurs

Over Summitt
1614536954241_edited.jpg

OVER MIJ

"Strengthen your faith so you can climb mountains"

Ik ben Ronny en 38 jaar lang ontrouw geweest aan mezelf: Ik liep tegen een denkbeeldige mentale muur aan. Door me te verdiepen in NLP en PMA kon ik deze mentale muren aan de oppervlakte brengen. Daarom ben ik ‘ondernemer voor ondernemers’ geworden. Vandaag krijg ik energie van het helpen doorbreken van denkbeeldige muren.

Door mijn verdieping in NLP & PMA is
Summitt Audio Focus ontstaan. De Summitt Audio Focus is een techniek die ervoor zorgt dat via regelmatig terugkerende audiogesprekken jouw inzicht als ondernemer verscherpt. 
 
Samen maken we een
concreet actieplan waardoor jouw professionele challenges makkelijker bereikt worden. 

SUMMITT
AUDIO FOCUS

Summitt Audio Focus is de manier waarop de coaching verloopt. Op basis van wekelijkse audio gesprekken gids ik je door jouw berglandschap om jouw uitdagingen samen in kaart te brengen en te overwinnen.

 

Hiervoor baseer ik me op wetenschappelijk gefundeerde kennis zoals NLP & PMA (zie verder) gecombineerd met m'n 25 jarige ervaring.

Door te werken met audio gesprekken voelen klanten zich veilig en vertrouwd en focussen we ons op de inhoud, de kern van de zaak; zonder verstrooid te geraken door non-verbale expressies of achtergrondbeelden. Dit zorgt ervoor dat we op korte tijd zeer concreet en gericht aan de slag gaan

c-d-x-PDX_a_82obo-unsplash.png
PROEF HIER VAN DE VEILIGE AUDIO OMGEVING
Summitt Audio Focus

SUMMITT
PEAK EXPERIENCES

"Ronny houdt je accountable als coach. Als je bepaalde dingen had voorgenomen om te doen, zal hij je daarop wijzen en vragen waarom bepaalde zaken niet zo zijn gelopen. Hij doet je reflecteren over je acties of het uitblijven ervan."

Tom Versee - Body Language Coach

  • LinkedIn
Aanpak

SUMMITT
AANPAK

Bergen.png
  1. Uitdagingen - wat zijn de concrete uitdagingen? Bv. Ik moet een team leiden, Ik krijg geen controle over m'n agenda, Ik mis een klankbord,...
     

  2. Mentale Muren - wat zijn mentale muren? Zijn er mentale muren aanwezig en wat zijn deze dan? Bv. ik voel me niet comfortabel om de leiding te nemen want ik denk dat ik dit niet kan, doe ik het wel goed,..
     

  3. Persoonlijk Actieplan - we stellen samen een concreet doel op waaruit een op maat gemaakt actie plan volgt. Dit wordt jouw beklimming waarin ik jou begeleid.

NLP & PMA

Tijdens de Summitt Audio Focus gesprekken gebruik ik uiteraard mijn eigen professionele en levenservaring. Maar de echte toegevoegde waarde bekom ik door gebruik te maken van twee technieken. 

NLP, neurolinguïstisch programmeren, werd in de jaren '70 ontwikkeld in de Verenigde Staten. NLP kan omschreven worden als het bewust maken van onbewuste processen, die afspelen binnen ons brein en waarbij we de reactie op externe prikkels optimaliseren (stimulus-respons reflex). M.a.w. hoe wij de wereld rondom ons waarnemen en de manier hoe we daarop reageren.

 

De kracht zit hem erin inzicht te krijgen in deze onbewuste processen, ze te ontdekken, te gebruiken en te veranderen om specifieke en gewenste resultaten te bereiken.  

NLP.png

PMA, Progressive Mental Alignment, is een recentere techniek, leunend op het wetenschappelijke Unified Brain model, waarbij de onderliggende oorzaak/kern van onze mentale blockers aan het licht gebracht wordt, en deze vervolgens definitief ontkracht worden.

Het resultaat hiervan is dat negatieve gedachten, emoties en overtuigingen verdwijnen en we uitdagingen opnieuw aankunnen en nieuwe toppen bereiken. We worden ons bewust van de kracht van ons onderbewuste brein. Hierdoor neem je de leiding over je eigen groeiproces en benut je deze tot je voordeel. Je krijgt controle over je denkprocessen, overtuigingen, beslissingen en gedrag. 

 

Of zoals Einstein het zo mooi zei:

"Als we blijven doen en denken zoals we altijd al gedaan of gedacht hebben, zullen we steeds krijgen wat we altijd al gekregen hebben."

Contact
bottom of page